How to Update Your Npower Nexit Portal – https://nexit-fmhds.cbn.gov.ng

How to Update Your Npower Nexit Portal – https://nexit-fmhds.cbn.gov.ng: Sign up is the first step during the NEXIT Registration and not the only step. The Sign-up enables verification of your identities to ensure your are a Batch A or B Npower Beneficiary before granting you access to update your records on the portal to qualify you the opportunities to access CBN Empowerment options.



In order to keep your Nexit portal profile correctly updated, you must fill the update record section of the portal. To help fill that part correctly, we have decided to create this post to show you how to fill some of the questions asked in the update record form correctly.

READ: Two Foreigners Arrested in NIS & NSCDC Computer-Based Exam Test


How to Update Your Npower Nexit Portal – https://nexit-fmhds.cbn.gov.ng

Below are some of the questions and how to answer them :

1) Do you have a job after exiting from the N-Power Programme?
ANSWER: No

2) What type of job?
ANSWER: Self-employed

Loading...

3) During the N-power programme, did you acquire a skill?
ANSWER: If you do say Yes, if not say No

4) Do you have an existing business?
ANSWER: No


5) Do you have any business idea you intend to start?
ANSWER: Yes

6) Do you desire to own a business venture?
ANSWER: Yes

7) Do you need a loan for your business venture?
ANSWER: Yes



8) Would you like to participate in a digital and e-commerce skills acquisition training programme?
ANSWER: Yes

The “Add any additional info” part is where you should sell yourself properly but keep it short. Tell them about the Category of Npower you were enrolled in and if you want to be transition in that part. If not leave it blank.

READ ALSO: How to Apply Nigerian Navy Direct Short Service Course (DSSC) 2020/2021

NEXIT Portal Login – https://nexit-fmhds.cbn.gov.ng/auth/login.

The Ministry said the NEXIT portal (https://nexit-fmhds.cbn.gov.ng/auth/login) will be used to determine the suitability of exited beneficiaries for various CBN-affiliated programmes, emphasizing that selection will be based on the conditions and criteria set by the apex bank. All interested exited Npower beneficiaries are therefore urged to log on to the NEXIT portal and provide the required additional information for possible placements into the central bank’s intervention options.


READ ALSO: Access New NYIF Login Dashboard – nyif-nmfb-com-ng/app

Aim of the NEXIT Portal (https://nexit-fmhds.cbn.gov.ng/)

The NEXIT portal platform is in collaboration with the Central Bank of Nigeria CBN to enable exited N-Power beneficiaries apply for various federal government empowerment options.

READ: Nigeria Immigration Shortlisted Candidates 2020/2021

How to Login to the NEXIT Portal (https://nexit-fmhds.cbn.gov.ng/auth/login)

N- Power beneficiaries are to log on to  https://nexit-fmhds.cbn.gov.ng/auth/login which is the NEXIT portal and provide the required additional information for possible placements into the various CBN intervention options.

More Articles Like This

Latest News

UN Information Service’s Graduate Study Programme 2021

UN Information Service’s Graduate Study Programme 2021 : Applications are invited from interested candidates for the United Nations Information Service’s...

Loading...


Enable Notifications    OK